Uw voordeur is méér dan een design-element. De deur moet aan allerlei vereisten voldoen, moet betrouwbaar functioneren, bescherming bieden tegen slechte weersomstandigheden en optimale veiligheid bieden. De voornaamste vereisten aan een goede deur zijn o.a. een hoge stijfheid, uitstekende thermische isolatie, goede geluidsisolatie, bescherming bieden tegen inbraak, een lange levensduur en uiteraard, een aansprekend design.

Uw voordeur is gezichtsbepalend voor uw huis. Figos biedt u keuze uit vele modellen, uit vele kleuren en met het kiezen van een mooie handgreep hebt u uw eigen persoonlijk stempel gedrukt op uw woning.

Elke Figos deur kan bogen op een lange levensduur, gegarandeerde waterdichtheid, voldoet aan de SKG** veiligheidsnorm, beschikt over een uitstekende warmte-isolatie, is voorzien van een hoogwaardige vulling tot een dikte van wel 47mm en is voorzien van gehard stalen profielhoeken voor een optimale stijfheid en veiligheid.

Enkele deuren, dubbele deuren, naar binnen- of naar buiten draaiend; het kan allemaal. Wilt u de voor- en de achterdeur gelijksluitend hebben (één en dezelfde sleutel voor beide deuren)? Wel zo handig.

Een driepuntssluiting is standaard op een deur van Figos; wilt u het nóg veiliger? Laat dan een vijfpuntssluiting monteren.

Helder floatglas, structuurglas, dichte panelen? Maak een keuze uit de vele mogelijkheden.

Onze deuren zijn gemaakt van aluminium of van kunststof en zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren die net zo gemakkelijk toe te passen zijn in een nieuwbouwwoning als in een bestaande woning uit de dertiger jaren.